یکی از مواردی که کاربران ویندوز 8.1 بیشتر در پی آن هستند، ترفندها و نکاتی است که کار با این ویندوز را آسان تر می کند. اگر شما هم به دنبال یافتن نکات و ترفندهای جالب هستید می توانید تا پایان این مطلب همراه با ما باشید.
۱-شروع از دکمه استارت:
شما ممکن است برای پیدا کردن برنامه مورد تیاز خود در صفحه شروع ویندوز ۸٫۱ بسیاری مشکل داشته باشید. زیرا مقدار زیادی کاشی بر روی صفحه نمایش وجود دارد..
با این حال ۱ راه برای آسان تر کردن کار کاربران وجود دارد:
بر روی نوار وظیفه دسکتاپ راست کلیک کنید و”Properties” را انتخاب کنید و سپس بر روی زبانه Navigation کلیک کنید و حالا میتوانید ببینید که تمامی کاشیها به صورت لیستی از برنامهها در میآیند و کار شما را بسیار راحت تر میکنند.
۲-بوت کردن از صفحه دسکتاپ
در حال حاضر ویندوز ۸٫۱ به شما این خدمت را ارائه میدهد که با گزینهای به طور مستقیم به دسکتاپ بروید. زمانی که شما وارد میشوید در دسکتاپ و بر روی نوار وظیفه راست کلیک کنید و "Properties” را انتخاب کنید، سپس بر Navigation و گزینه When I sign in or close all apps on a screen, go to the desktop. از حالا به بعد، زمانی که شما به ویندوز وارد شوید، شما مستقیماً وارد دسکتاپ میشوید.
۳-استفاده از اینترنت اکسپلور ۱۱ در تب های مختلف:
یکی از ویژگی های بهتر شناخته شده از ویندوز ۸ ضربه محکم و ناگهانی است که اجازه میدهد تا شما به اجرای دو برنامه های جانبی در کنار هم بپردازید. با ویندوز ۸٫۱ شما همچنین میتوانید دو نمونه از IE11 در چند پنجره اجرا کنید.
با این حال، اگر قسمت یک نمونه از IE11 را باز کنید و سپس پنجره دوم را بخواهید باز کنید،پنجره دوم باز نمیشود. شما باید برای باز کردن چند زبانه در یک پنجره، بر روی یکی از زبانهها راست کلیک کنید و سپس Open tab in new window را انتخاب کنید. متاسفانه فعلا برای سایر برنامهها شما قابلیت استفاده همزمان را ندارید.
۴-خاموش کردن از طریق دکمه استارت:
دکمه استارت باز هم به ویندوز باز گشته است ولی هنوز هم از منوی استارت خبری نیست. این به آن معنا است که شما به روش خاصی برای خاموش کردن لپ تاپ و کامپیوتر خود نیاز دارید. با راست کلیک بر روی دکمه استارت برای شما مجموعهای از منوها را نمایش میدهد. از جمله: توابعی برای دیسک مدیریت و فرماندهی ابزار فوری. در ویندوز ۸٫۱ شما گزینه های Shut Down و Restart و Sleep و Sign Out را مشاهده میکنید.
۵-ساعت آرام:
در ویندوز ۸، مایکروسافت شبکه بین دسکتاپ و ویژگی های تلفن همراه را بهینه سازی کرد. یکی از این ویژگی های تلفن همراه اطلاعیه برنامهها است، که هنگامی که شما پیغامی را دریافت میکند صدای یک موسیقی میآید.
این میتواند در طول روز میتواند مفید باشد، اما از طرف دیگر هم میتواند آزار دهنده باشد به خصوص در هنگام شب اگر پیغامی برای شما بیاید باعث آزار و اذیت کاربر میشود.
ویندوز ۸٫۱ اقدام به افزودن ویژگی جدیدی کرده است که در آن شما میتوانید لپ تاپ خود را برای ساعت خاصی تنظیم کنید تا صدای پیغام شما را آزار ندهد (بی صدا باشد)
برای دسترسی به این تنظیمات شما باید به قسمت Settings بروید و سپس بر روی Change PC Settings کلیک کنید و از گزینهها Search and apps را کلیک کنید و سپس بر روی Notifications کلیک کنید.
۶-خواندن و نمایش در اینترنت اکسپلورر ۱۱:
شما میتوانید بهراحتی متنها را بهصورت افقی یا عمودی بخوانید و تنها کاری که باید بکنید این است که بر روی آیکون open-book در سمت راست address bar کلیک کنید تا حالت های قرارگیری متون و نمایش و خواندن را تغییر دهید.
البته ۱ موضوع دیگر هم وجود دارد:
ویندوز هشت ممیز یک دهم بهصورت پیشفرض با نسخه جدید مرورگر اینترنت اکسپلورر عرضه میشود. اینترنت اکسپلورر پس از عرضه نسخه ۹ روند بهبودی خوبی داشته است و نسخه ۱۱ هم از این قائله مستثنا نیست؛ اما ظاهراً مشکلی در این نسخه وجود دارد که باعث به هم ریختگی جستجوهای کاربران در گوگل میشود.
در واقع پس از اینکه از طریق وب سایت گوگل چیزی را جستجو میکنید، دستگاه تقطیر صفحه به هم میریزد و این نشان از عدم سازگاری این نسخه با وب سایت گوگل دارد. به نظر میرسد که مایکروسافت باید هرچه سریع تر برای این مشکل راهحلی پیداکرده و در قالب یک Hot Fix به کاربران ارائه دهد چون در غیر این صورت و یا طولانی شدن پروسه حل این مشکل، ضربه سختی خواهد خورد.
برای حل این مشکل کاربران باید کلیدهای ترکیبی Alt + X را بفشارند و سپس گزینه Use Microsoft compatibility lists را غیر فعال کنند تا مشکل به صورت موقت برطرف شود.
۷-حالت آزاد بودن دستها:
یکی از جالبترین ویژگی های ویندوز ۸٫۱ این است که شما ممکن است در حال درست کردن غذا و کیک باشید و از روی دستور العمل بخواهید درست کنید. ویندوز ۸٫۱ به شما کمک میکند تا دست خود را مقابل وب تکان دهید تا بتوانید صفحات را جا به جا کنید.
.: Weblog Themes By Pichak :.